söndag 18 november 2012

Helgen som gått...

Här var det visst lite tyst. Ännu en helg har snart passerat. Fredagen var som vanligt väldigt rolig! Bricks gästades av en äldre ungdom som berättade om hans resa till Kina vilket var spännande och intressant att lyssna på. På Ungdomsgruppen körde vi masterchef. Matlagningstävling. Målmedvetna och tävlingsinriktade ungdomar gjorde bra ifrån sig och vi ledare blev mätta.

Igår, lördag, så medverkade vi med dans i en kvinnokonferens som höll till i kyrkan. Vi fick till ett gäng ungdomar som ville vara med och vi höll i en liten dansföreställning på 3 danser. Det var mycket uppskattat från kvinnorna i publiken.

Idag, söndag, så var det som vanligt söndagsgudstjänst. Dansgruppen i söndagsskolan som vi tränade med förra söndagen medverkade med dansen i dagens gudstjänst. Efter kyrkkaffet så stod församlingsforum på schemat. Det är något vi har haft några söndagar under hösten. Det är tillfällen så vi som församling får tillfälle att samtala och diskutera om viktiga frågor som berör församlingen som det sedan ska tas beslut om. Idag diskuterades ett förslag till en ny församlingsordning. Efter forumet drog vi till burger king för en söndagsmiddag. Dagens slutsats är att Kristianstad är snål på matställen som har söndagssöppet.

Ha en skön söndagsskväll!



Masterchef 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar